Ζαχαριάδης για Σκοπιανό: Πιθανή μια ευρεία συναίνεση για το ονοματολογικό

Το ενδεχόμενο τελικά να υπάρξει μια ευρεία συναίνεση για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, επισήμανε ο Κώστας Ζαχαριάδης, προσθέτοντας πως αν η αξιωματικά αντιπολίτευση επιστρέψει στις απόψεις που είχε πριν από 10 χρόνια, τότε θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν περισσότερες από διακόσιες ψήφοι.

Ειδικότερα, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 είπε πως σκοπός της κυβέρνησης είναι η λύση ενός εθνικού ζητήματος και όχι η δημιουργία εσωκομματικών προβλημάτων στη ΝΔ

Τόνισε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, θέλουν να λύσουν το εθνικό πρόβλημα και όχι να δημιουργήσουν εσωκομματικό ζήτημα στη ΝΔ. Επισήμανε ότι το ενδεχόμενο να ζητηθούν 180 ψήφοι για τη συμφωνία με τα Σκόπια, δεν αποτελεί πρόβα για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Τέλος, εκτίμησε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα κάνει την ανατροπή στις εκλογές, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής είπε ότι αυτό που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να υπάρξουν προοδευτικές συναινέσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα