Ε. Καϊλή: Η πρόταση διαλόγου του κου Τσίπρα αφορά μόνο το εσωτερικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, , είπε με δηλώσεις της στο περιθώριο προσυνεδριακής ημερίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα την ανάπτυξη στην Κεντρική Μακεδονία, ότι μόνο το εσωτερικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ αφορά η πρόταση διαλόγου που απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

“Η πρόσκληση αφορά μόνο το εσωτερικό του ακροατήριο, καθώς οι προοδευτικές δυνάμεις δεν έχουν καμιά σχέση με λογικές διάλυσης της παιδείας, της οικονομίας, την απόλυτη ιδιωτικοποίηση και ξεπούλημα των τραπεζών, χωρίς να αναλαμβάνει ποτέ κανείς καμιά ευθύνη και χωρίς μια ‘συγγνώμη’. Και ο κόσμος, πια, από ότι φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις δεν καταλαβαίνει από επικοινωνιακά παιγνίδια”, επισήμανε η κ. Καϊλή.

Ακόμη, εξέφρασε την αισιοδοξία της για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε: “θεωρώ ότι έχουμε περάσει αρκετό χρόνο εσωστρέφειας και αυτοκριτικής και χρειάζεται να ανοίξουμε χώρο και να έχουμε κοινωνικές αναφορές και έξω από την παράταξη. Δηλαδή να μην ξαναμαζευτούμε οι ίδιοι βάζοντας τα ρούχα μας αλλιώς. Πρέπει να ανοίξουμε και να αθροίσουμε δυνάμεις στην κοινωνία. Ο κόσμος θέλει όλα τα στελέχη και οι κινήσεις που είχαμε πολυδιασπαστεί το τελευταίο διάστημα να επανέλθουμε στο ίδιο τραπέζι και να καθοριστούν τα βήματα, οι διαδικασίες για την ενιαία τελικά εκπροσώπηση αυτής της παράταξης, ώστε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι σε περίπτωση εθνικών εκλογών, καθώς, όπως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί και στα πιο απλά καθημερινά προβλήματα να δώσει οποιαδήποτε λύση”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα