Ε.Αντώναρος: Ο Καραμανλής δεν χρειάζεται  δραγουμάνους 

Τη θέση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή σχέση ή εκπροσώπηση του Κώστα Καραμανλή στα όσα λέει δημόσια ο ίδιος, διατύπωσε για ακόμα μία φορά ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με υποτιθέμενο «άδειασμα» από τον πρώην πρωθυπουργό.

«Έχω πει δημόσια κι έχω γράψει μερικές εκατοντάδες φορές ότι οι απόψεις που εκφράζω και διατυπώνω είναι αποκλειστικά δικές μου. Χαίρομαι που αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά» σχολίασε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «άδειασμα» του Κώστα Καραμανλή.

«Άλλωστε είμαι ο πρώτος που είπε πριν από καιρό ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από δραγουμάνους. Εγώ αντίθετα με άλλους δεν έπαιξα ποτέ αυτόν ρόλο.
Απλά: 1. Γιατί σέβομαι την προσωπικότητα και τις απόψεις του. 2. Γιατί τέτοιοι ρόλοι έξω από θεσμικά πλαίσια εμένα δεν μου πάνε. Με ξενίζουν και τους αποστρέφομαι.

Έχω μάθει στη ζωή μου να εκφράζω με παρρησία κι ευθύτητα πάντα τις προσωπικές μου απόψεις. Ειδικά όταν αφορούν τη χώρα, το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνία. Αυτό και θα συνεχίσω να κάνω απαρέγκλιτα. Γιατί πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα σέβομαι τον εαυτό μου και την ελευθερία γνώμης μου την οποία, φυσικά, δεν εκχωρώ σε κανένα και δεν υποτάσσω σε κανένα συμφέρον», έγραψε ακόμα ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα