Ε.Αντώναρος για Άδωνι: Μου διαφεύγει το όνομά του

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή δεν βλέπει με καλό μάτι της «επεκτατικές» βλέψεις του «μουσαφιραίου» Άδωνη Γεωργιάδη και έτσι με αφορμή μία ατάκα του αντιπροέδρου της ΝΔ κατά τη διάρκεια της χθεσινής κοπής της πίτας στο ξενοδοχείο Caravel, σχετικά με τον Γιώργο Πατούλη, εξαπέλυσε νέα διαδικτυακή επίθεση.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του μεταξύ άλλων είπε: «Από το συλλαλητήριο έλειψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όμως, ήταν εκεί και μίλησε ο επόμενος Γιώργος Πατούλης».

Κάτι τέτοιο πυροδότησε το αιχμηρό σχόλιο του πρώην «γαλάζιου» υπουργού, ο οποίος με μπόλικη δόση ειρωνείας έγραφε στο Facebook του «δεν ξέρω αν είναι σωστή η είδηση.
Αλλά κάπου διάβασα ότι κάποιος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας — που αποκλείεται να είναι ο μετρημένος Κωστής Χατζηδάκης — συνεχάρη κάποιον προκαταβολικά επειδή λέει θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων.

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορεί. Λάθος θα είναι. Γιατί, αν θυμάμαι καλά ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κανένα χρίσμα. Επίσημο η ανεπίσημο.

Εκτός κι εάν ο εν λόγω αντιπρόεδρος — που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμη το όνομα του — έχει (αυτο)εξουσιοδοτηθεί να παίρνει ο ίδιος τέτοιες αποφάσεις».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα