Ευ. Βενιζέλος: Να διορθωθούν τα λάθη στη συμφωνία αλλιώς θα είναι αμετάκλητα

«Εάν τα λάθη στη συμφωνία για το Σκοπιανό δε διορθωθούν έως την Κυριακή, τότε θα είναι αμετάκλητα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι τυχοδιώκτης και δεν μπορεί να πει από τώρα όχι σε μία συμφωνία όταν θα έρθει για κύρωση στη Βουλή».

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Ευ. Βενζέλος ερωτηθείς εάν θα υπερψηφίσει τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ υπογράμμισε ότι «δεν λέω όχι στην ψήφιση της συμφωνίας εάν και όταν έρθει η κύρωση της Βουλή, αυτό που λέω είναι ότι μέχρι την υπογραφή της την Κυριακή θα πρέπει να διορθωθούν κομμάτια της».

Σε ο,τι αφορά στην τελική συμφωνία, όταν αυτή προσέλθει στη Βουλή ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι: «Θα πρέπει να σταθμίσω τότε το γενικό εθνικό συμφέρον. Τι ζημία μπορεί να πάθει η Ελλάδα αν όλοι μιλούν θετικά για τη συμφωνία και εμείς πάμε να ανατρέψουμε μια πραγματικότητα. Θα πρέπει να δούμε τότε το διεθνές περιβάλλον και την ζημιά που μπορεί να υποστεί η χώρα εάν βρεθεί μόνη της».

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε ότι την πρόταση δυσπιστίας θα την στηρίξει, αλλά όπως είπε το θέμα είναι τι θα κάνει ο Καμμένος.

 

liberal.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα