Ευ. Αντώναρος: Η ΝΔ έπεσε πάλι έξω στους ονειρικούς υπολογισμούς της

Tην αμήχανη στάση της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της σχολιάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτηση του στο Facebook.

Κατηγορεί επίσης τον κ. Μητσοτάκη ότι διαγράφει στα μουλωχτά τοπικά στελέχη που αντιδρούν στις επιλογές της ΝΔ εν όψει των δημαρχιακών και περιφερειακών εκλογών.

Στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος επισημαίνει:

«Πολιτικά αβαθής, αμήχανη και με χιλιοειπωμένα, ελάχιστα πειστικά επιχειρήματα η τοποθέτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις. Τι θέλουν να μας πουν οι — τους ξανααποκαλώ ετσι — πολιτικά άγουροι και άκαπνοι επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας; Να σας το πω εγώ. Οτι πέσανε πάλι έξω στους ονειρικούς υπολογισμούς τους, ότι το αίτημα τους για άμεσες εκλογές που διατυπώνει ο Μητσοτάκης εδώ και τρία χρόνια πάλι δεν ευοδώνεται, ότι ο εκνευρισμός τους μεγαλώνει.

Είμαι από πεποίθηση κατά της μετακίνησης βουλευτών από κόμμα σε κόμμα, αλλά μην μας κάνει τη παρθένα η ΝΔ. Στις τάξεις της έχει βουλευτές που εκλέχθηκαν με άλλο κόμμα ( π.χ. Φωτήλας, Θεοχάρης κ.ά.). Αυτών οι ψήφοι δηλαδή δεν θα προσμετρηθούν στη ΝΔ κατά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας εμπιστοσύνης; Η μήπως όσοι συμπορεύονται με τη ΝΔ είναι έντιμοι και οι άλλοι “δανεικοί” και “καιροσκόποι”; Ο κ. Μητσοτάκης που στο κόμμα του έχει ανταμείψει με κορυφαία αξιώματα ο,τι πιο ακροδεξιό στοιχείο υπάρχει και συνεργάζεται με την υπερ-νεοφιλελευθερη Δράση δείχνοντας εκ των προτέρων ποιο δρόμο σκοπεύει να ακολουθήσει αν, ο μη γένοιτο, γινόταν ποτέ πρωθυπουργός δεν έχει καμμιά ηθική νομιμοποίηση να κρίνει βουλευτές που συμπεριφέρονται κατά συνείδηση. Που μάλλον είναι μια έννοια που ο ίδιος δεν σέβεται καθόλου αφού αυτές τις μέρες ο κομματικός του δήμιος, ο μόλις επανεκλεγείς γραμματέας του κόμματος του, διαγράφει στα μουλωχτά τοπικά στελέχη που αντιδρούν στις επιλογές της ΝΔ εν όψει των δημαρχιακών και περιφερειακών εκλογών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα