ΕΣΗΕΑ: Στο πειθαρχικό οι απεργοσπαστικές ιστοσελίδες

Πως θα αποστείλει στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τον κατάλογο με τις ιστοσελίδες που δεν συμμετείχαν στην απεργία της 27ης Νοεμβρίου, με το αίτημα της διαγραφής τους από την Ένωση, αναφέρει ανακοίνωση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ιστοσελίδες εγκαλούνται για παράβαση του άρθρου 7, περ.ιζ του καταστατικού της Ένωσης που ορίζει την υποχρέωση των μελών της να πειθαρχούν στις αποφάσεις για απεργία που λαμβάνει το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική της Συνέλευσης.

Στην ίδια ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, χαιρετίζει την συμμετοχή των δημοσιογράφων, μελών της και μη, στην χθεσινή απεργία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη της Ένωσης, οι οποίοι συμμετείχαν στη χθεσινή 24ωρη απεργία υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα του Κλάδου για αποκατάσταση των ΣΣΕ, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, επιστροφή των μειώσεων στις συντάξεις, μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και ανακούφισης των ανέργων και στήριξη του έντυπου Τύπου.

Το Δ.Σ. αποστέλλει στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως, τον κατάλογο με τα sites, που κατά την χθεσινή απεργία εργάστηκαν, ώστε να διερευνηθεί το θέμα της απεργοσπασίας μελών της Ενώσεως, με το αίτημα της διαγραφής για παράβαση του άρθρου 7, παρ. 1, περ. ιζ του Καταστατικού, που ορίζει σαφώς την υποχρέωση των μελών να πειθαρχούν απόλυτα στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης για απεργία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα