Ερντογάν στην επέτειο της ελληνική ήττας: Η Τουρκία θα συνεχίσει να εξαλείφει τις απειλές

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές που στοχεύουν στην εθνική ασφάλεια και την κυριαρχία της χώρας από την ρίζα τους, σε μήνυμά του για τον εορτασμό του Ζαφέρ Μπαιράμ, δηλαδή την Ημέρα της Νίκης ή των κατακτήσεων και του θριάμβου.

Πρόκειται εορτασμό που συνδέεται με την τελευταία μάχη μεταξύ των ελληνικών και των τουρκικών δυνάμεων που δόθηκε στις 30 Αυγούστου 1922 στο Ντουμπλουπινάρ, κοντά στο Αφιόν Καραχισάρ, με ήττα των ελληνικών δυνάμεων.

Αναλυτικά, στο μήνυμά του για την 95η επέτειο της “Ημέρας της Νίκης” τόνισε ότι η Τουρκία διατηρεί το ίδιο ζήλος για να αντιμετωπίσει τις απειλές, τις επιθέσεις και τις προσπάθειες σαμποτάζ κατά της οικονομικής και πολιτικής ανεξαρτησίας της χώρας όπως και συνέβη και πριν από 95 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Erdogan η Τουρκία αποδεικνύει την βούλησή της να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία και ειδικά τρομοκρατικές οργανώσεις όπως οι: FETO, ISIS, PKK, PYD.

“Με τον αγώνας μας προστατεύουμε τους πολίτες και συμβάλλουμε στην παγκόσμια ασφάλεια”, σημείωσε.

“Η Τουρκία θα συνεχίσει να εξαλείφει τις απειλές”, τόνισε και πρόσθεσε ότι η μεγαλύτερη πηγή δύναμης μας της Τουρκίας είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη αλλά και η αποφασιστικότητα με τη οποία αντιμετώπισε το πραξικόπημα που επιχειρήθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα