Επιχειρηματικές συναντήσεις με 70 οινοποιούς σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη από το Enterprise Greece

Είκοσι έξι αγοραστές οίνου οι οποίοι συνοδεύονται από 3 εκπροσώπους κλαδικών εντύπων συμμετέχουν σε πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συνολικά 70 οινοποιούς.

Σήμερα και αύριο βρίσκονται στην Αθήνα για επαφές 6 αγοραστές από την Ιαπωνία, 6 από την Κορέα, 5 από την Πολωνία, 5 από το Βέλγιο και 4 από τη Ρωσία. Τους αγοραστές από την Κορέα, την Πολωνία και το Βέλγιο τους συνοδεύουν εκπρόσωποι κλαδικών εντύπων (Κορέα: Wine Review, Βέλγιο: Vinopres S.A, Πολωνία: Ferment), οι οποίοι στη συνέχεια θα ετοιμάσουν αφιερώματα στο ελληνικό κρασί.

Σήμερα ο οργανισμός Enterprise Greece, έχει οργανώσει για τους προσκεκλημένους αγοραστές παρουσίαση του ελληνικού αμπελώνα από τον Master Of Wine, Κωνσταντίνο Λαζαράκη, και στη συνεχεία θα επισκεφθούν το Οινόραμα.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις στην Αθήνα όπου θα συμμετέχουν 36 οινοποιεία από τη Νότιο και Κεντρική Ελλάδα ενώ την Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη όπου συμμετέχουν 33 οινοποιεία από τη Βόρειο Ελλάδα. Το ταξίδι των αγοραστών περιλαμβάνει και επίσκεψη στους αμπελώνες της Νάουσας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα