Επιστολή Παππά και Κρέτσου στην επιτροπή ανταγωνισμού για το «Άργος» του Μαρινάκη και τη διανομή Τύπου

Επιστολή στην επιτροπή ανταγωνισμού απέστειλαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, και ο Υφυπουργός, Λευτέρης Κρέτσος, για την υπόθεση του πρακτορείου διανομής Τύπου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προηγήθηκε δημοσίευμα του Documento για τις πρακτικές και το μονοπώλιο του πρακτορείου «Άργος», ιδιοκτησίας του Μαρινάκη και τη μονομερή αλλαγή των συμβάσεων με τις εφημερίδες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ΨΗΠΤΕ, «μετά από δημοσιεύματα σχετικά με την πρόθεση συγκεκριμένου πρακτορείου διανομής τύπου για την αλλαγή της εμπορικής του πολιτικής έναντι των διακινούμενων εντύπων, καθώς και των όρων συνεργασίας και τιμολόγησης αυτών εντός του προσεχούς διαστήματος, απέστειλαν σήμερα κοινή επιστολή τους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ζητώντας τις άμεσες ενέργειές της επί του θέματος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Επισημαίνεται ότι αυτό έγινε σε συνέχεια της από 30.8.2017 κοινής επιστολής των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού.»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα