Επεκτείνει τις πτήσεις της προς Μύκονο η Qatar Airways

Επεκτείνει έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018 τις πτήσεις της προς Μύκονο η Qatar Airways, από τα τέλη Σεπτέμβρη που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Η αεροπορική εταιρεία του Κατάρ θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από την πρωτεύουσα Ντόχα στη Μύκονο, όπως είχε προβλεφθεί και στον αρχικό σχεδιασμό του δρομολογίου.

Οι τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Πρόγραμμα πτήσεων:

Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311: Αναχώρηση στις 08:05 – άφιξη 13:00 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη).

Μύκονος (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312: Αναχώρηση 14:00 – άφιξη 18:40 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη).

Η γενική διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο, κα Theresa Cissell, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την περαιτέρω επέκταση της διάρκειας αυτού του πολύ επιτυχημένου δρομολογίου, το οποίο έδειξε τη δυναμική του μόλις τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην αγορά και η δυνατή σχέση που έχουμε χτίσει με τη χώρα και τους τοπικούς φορείς, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι επιβάτες μας.Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα