Επεισόδια τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη – Άγριες συμπλοκές οπαδών της Σάλκε και της Παρτιζάν

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Σάλκε και της Παρτιζάν σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο οπαδοί της γερμανικής ομάδας.

Οι Σέρβοι οπαδοί βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν την ομάδα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρησή της με την Σάλκε για τη φάση των «32» του Europa League.

Μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Σάλκε οι Γερμανοί φίλαθλοι μεταφέρθηκαν με τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο της πόλης και από εκεί κινήθηκαν προς τα ξενοδοχεία που διέμεναν.

Το ίδιο συνέβη και με τους περίπου εβδομήντα οπαδούς της Παρτιζάν. Συμπτωματικά κάποιοι εκ των φιλάθλων των δύο ομάδων κατέλυσαν σε δύο γειτονικά ξενοδοχεία επί της οδού Μοναστηρίου.

Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα οι οπαδοί της Παρτιζάν βγήκαν από το ξενοδοχείο τους και κινήθηκαν προς το ξενοδοχείο που βρίσκονταν οι Γερμανοί, οι οποίοι τους περίμεναν στην είσοδο του ξενοδοχείου και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα.

Κάποιοι από τους χούλιγκαν κρατούσαν σιδερολοστούς ενώ άλλοι άναψαν πυρσούς. Δύο από τους φιλάθλους της γερμανικής ομάδας τραυματίστηκαν στο κεφάλι.

Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ο ήχος από τις σειρήνες των μοτοσικλετών των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ. τερμάτισε την συμπλοκή και οι οπαδοί επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα