Επί τάπητος σήμερα όλα τα κρίσιμα θέματα στην Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ

????????????????????????????????????Σε μια σημαντική στιγμή συγκαλείται σήμερα η Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος.Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε όλα τα πολιτικά και οικονομικά θέματα τα οποία έχουν μπεί πρόσφατα σε κρίσιμη φάση.Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ  θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 13:30 στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη αρχικά για την περασμένη Δευτέρα και είναι η πρώτη που πραγματοποιείται μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Κατά τη διάρκεια της ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει τα τελευταία δεδομένα που αφορούν την πορεία των διαπραγματεύσεων και τα μηνύματα που στέλνουν οι δανειστές στην Αθήνα, ενώ θα διαφανούν οι προβέψεις της κυβέρνησης για την επιδίωξη κλεισίματος της συμφωνίας και διατύπωσης των πρώτων βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους στο eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός είναι πιθανό να αναφερθεί και στη συνάντηση που πρόκειται να έχουν μεθαύριο Παρασκευή 25/11 οι «ισχυροί» υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης και αντιπρόσωποι του ΔΝΤ για την Ελλάδα.

Κατά τη χθεσινοβραδυνή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η ελληνική πλευρά έχει την πολιτική βούληση για να επιτευχθεί συμφωνία, τόνισε ότι οι διαπραγμεύσεις με τους θεσμούς θα συνεχιστούν ώστε να επιτευχθεί πολιτική συμφωνία σε ζητήματα όπως τα εργασιακά, τα δημοσιονομικά και τα δημοσιονομικά και υποστήριξε πως αυτή η πολιτική βούληση της κυβέρνησης δεν σημαίνει βούληση για νέα μέτρα λιτότητας, ούτε για υποχωρήσεις αρχών στα εργασιακά.

Τέλος,σύμφωνα με πληροφορίες του indicator.gr,μέρος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα πρός τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα περιλαμβάνει ανασκόπηση τόσο των τελευταίων εξελίξεων στο Κυπριακό όπως και της κατάστασης των Ελληνο-Τουρκικών σχέσεων.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα