Επίσκεψη του Δ. Παπαδημητρίου στις εταιρείες Bioaroma και Mirum Hellas

Τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Bioaroma στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου επισκέφτηκε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Μανούσος Πεδιαδίτης ξενάγησε τον Υπουργό Οικονομίας στους χώρους της μονάδας απόσταξης και του εργαστηρίου παραγωγής χειροποίητων φυτικών καλλυντικών. Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφτηκε το λαογραφικό μουσείο που στεγάζεται στους χώρους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον νομό Λασιθίου ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mirum Hellas κ. Vitaly Borisov. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις τουριστικές κατοικίες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία στην περιοχή Τσιφλίκι, στην Ελούντα.

Ο κ. Borisov ανέπτυξε στον κ. Παπαδημητρίου το επενδυτικό σχέδιο «Elounda Hills», που περιλαμβάνει την κατασκευή πολυτελών τουριστικών υποδομών στην περιοχή. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mirum Hellas διαβεβαίωσε τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης πως η κατασκευή του έργου θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι ύψους 408 εκ. ευρώ και έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα