Επίθεση Μπαχτσελί προς Τσίπρα: Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας

Με μανία και ακραίες δηλώσεις προσπαθεί να κρατηθεί στο πολιτικό προσκήνιο, ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μετά την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, από τη μείωση δύναμης του Ερντογάν. Ο 70χρονος οπορτουνιστής εμφανίστηκε την Τρίτη στην τουρκική Εθνοσυνέλευση και θέλοντας να κερδίσει πόντους από τους Τούρκους εθνικιστές, ξεκίνησε να εξαίρει τη νίκη της Τουρκίας επί των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, πριν από 103 χρόνια στο Τσανάκαλε. Στη συνέχεια, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», ασχολήθηκε με τις έρευνες φυσικού αερίου στην Κύπρο αλλά και την Ελλάδα ενώ δε δίστασε να «επιτεθεί» και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο, αύξησαν περισσότερο τη στρατηγική σημασία της περιοχής. Επευφήμησαν την κίνηση της Νότιας Κύπρου και δεν έδειξαν ίχνος ντροπής μετά τα μηνύματα καταδίκης της Τουρκίας. Το μήνυμα καταδίκης της ΕΕ, δεν υπάρχει για μας. Τι πράγμα καταδικάζουν;» είπε ο Μπαχτσελί.

Φυσικά για έναν Τούρκο εθνικιστή, ο οποίος διατυμπανίζει ότι είναι ακαδημαϊκός το παραλήρημα δεν θα τελείωνε εκεί. «Ο Τσίπρας νόμισε ότι το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο, χωρίς να ντραπεί δήλωσε πως η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είπε επίσης πως η Τουρκία πυροβολεί τα πόδια της. Είχε τέτοιο θράσος. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρα εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια λόγια», είπε επίσης με περίσσειο θράσος ο 70χρονος εταίρος του Ερντογάν στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα