Επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής

Με ανάρτηση στο athens.indymedia έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας ότι το ξημερώματα της ίδιας ημέρας έγινε επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής.

Η επίθεση σύμφωνα με την ανάρτηση, έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, που έχει συλληφθεί για το δέμα που στάλθηκε με εκρηκτικά στον Λουκά Παπαδήμο. Ο Γιαγτζόγλου πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας επειδή τον μετήγαγαν στις φυλακές Λάρισας από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενέργεια που προκάλεσε και εξέγερση στις κεντρικές φυλακές της χώρας.

 Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia αναφέρονται τα εξής:

“Η ηθική αποφασιστικότητα εκείνου που εγκαταλείπει και επιτίθεται στις δομές της εξουσίας είναι μια αντίληψη, μια στιγμή στην οποία εκείνος γεύεται την ομορφιά των συντρόφων του και την αθλιότητα της υποχρέωσης και της υποταγής. « Εξεγείρομαι, άρα υπάρχω », είναι μία φράση του Camus που ποτέ δε σταματά να με γοητεύει, με ένα τρόπο που μόνο ένας λόγος για να ζήσω θα μπορούσε.

Σε ένα κόσμο που παρουσιάζει τα ήθη ως ένα χώρο της εξουσίας και του νόμου, νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη ηθική διάσταση από την εξέγερση, το ρίσκο, το όνειρο. Η επιβίωση στην οποία είμαστε φυλακισμένοι, είναι άδικη επειδή κακοποιεί και ασχημαίνει”

Massimo Passamani

Τα ξυμερώματα της Δευτέρας επιτεθήκαμε με μία χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής για τον απεργό πείνας- δίψας(απο κυριάκη 25/2) Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΟΥΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

θα ακολουθήσει προκήρυξη για την επίθεση

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα