Επίθεση Γεωργιάδη κατά Δρίτσα

ewetyΟ αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με μηνύματα του στο twitter σχολίασε τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα σε εκπομπή του Mega.

Ο υπουργός Ναυτιλίας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι “η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα”, εξαπολύοντας επίθεση στο ΤΑΙΠΕΔ. Παράλληλα, άφησε ανοιχτή τη δημιουργία ενός νέου “κρατικού” ΟΛΠ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Αδώνιδος Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε λόγο ότι ο υπ. Ναυτιλίας  αυτοεξευτελίζεται, πως η εικόνα που παρουσιάζει ο κ. Δρίτσας είναι λυπηρή, ενώ τον καλεί σε παραίτηση.

“Προσπαθεί να αποδείξει τώρα ότι όσα είπε χθες στην ίδια εκπομπή ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Πιτσιόρλας, είναι λάθος! Εξευτελίζεται πλήρως. Κρίμα”, συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Επίσης ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην παράγραφο “4.4 του Μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σελ 1031 του Ν.4346/15” σύμφωνα με την οποία στο νέο Υπερταμείο που θα δημιουργηθεί, στη θέση του ΤΑΙΠΕΔ υπάρχει η δέσμευση για έσοδα 50 δισ. ευρώ, κάτι που ο υπουργός Ναυτιλίας διέψευσε κατηγορηματικά.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα