Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είναι τα δυο άτομα που μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, ανακρίνονταν από τις αρχές και ομολόγησαν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού Σώματος που ερευνά την υπόθεση έχοντας και τη συνδρομή κλιμακίου από την Αθήνα, τα δυο άτομα, που φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη έπεσαν σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις τους.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής. Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Οι δύο άνδρες φέρεται να ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δύο κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε. Η άρνησή της όμως προκάλεσε τη βίαιη αντίδρασή τους.

Στην προσπάθειά της να ξεφύγει τη χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο. Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε. Η μεταφορά της υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει και ο πατέρας του ενός εκ των δυο συλληφθέντων, του 19χρονου, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του «ύποπτου» λευκού βαν αλλά και εκείνος που εντόπισε τη σορό της άτυχης κοπέλας. Το επίμαχο λευκό όχημα φαίνεται να έχει αδικαιολόγητη κίνηση στις 5,00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της κοπέλας, στην περιοχή της Λίνδου κοντά στην παραλία που ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια.

Ο πατέρας του 19χρονου έδωσε κατάθεση γιατί το επίμαχο βαν αρχικά φαίνεται πως έχει καταγραφεί στο σημαντικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει στη διάθεση του το Λιμενικό Σώμα, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δίπλα από το σπίτι της φοιτήτριας, όπου πιθανόν επιβιβάστηκε η νεαρή το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης λίγο πριν πεθάνει.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα