Εξελίξεις στην Κεντροδεξιά φέρνει συνάντηση Αντώναρου με πρ. γραμματείς των ΑΝΕΛ

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς όσο στερεύει η «κλεψύδρα» για τις εκλογές, κάτι που αποδεικνύεται από την έντονη κινητικότητα που εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα γνωστά πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο ζυμώσεων με στελέχη τόσο του κέντρου, όσο και της λαϊκής δεξιάς.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη στο πολιτικό γραφείο του κ. Αντώναρου με τους δύο πρώην γενικούς γραμματείς των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα και Θύμιο Δρόσο.

Τη σχετική φωτογραφία από τη συνάντηση κοινοποίησαν στον λογαριασμό τους στο Facebook, τόσο ο κ. Αντώναρος, όσο και ο κ. Μοίρας, τονίζοντας πως είχαν «πολύωρη και παραγωγική συνεργασία».


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μοίρας διετέλεσε επί τρία έτη γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ και αποχώρησε πρόσφατα από το κόμμα παραιτούμενος, καθώς διαχώρισε τη θέση του από την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση και το κυβερνητικό διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Δρόσος είχε παραιτηθεί από γραμματέας των ΑΝΕΛ στις 26 Σεπτεμβρίου για λόγους γενικότερων πολιτικών επιλογών των ΑΝΕΛ αλλά και για την εσωκομματική θεσμική λειτουργία του κόμματος.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα