«Εμφύλιος» στο ΚΙΝ.ΑΛ. για το θέμα των σκοπίων

Το Σκοπιανό προκαλεί εσωκομματικούς τριγμούς στο Κίνημα Αλλαγής. Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, έθεσε θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής, εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι τη συμφωνία. Παράλληλα ο κ. Δανέλλης κατέστησε σαφές ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία.

Τα όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού δεν άφησε ασχολίαστα από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «άκουσα σήμερα και θα είμαι πολύ καθαρός γιατί αφορά και μένα προσωπικά. Άκουσα τον κ. Δανέλλη να λέει ότι θα είναι ζήτημα συνοχής του ΚΙΝΑΛ και θα χωρίσουν οι δρόμοι μας αν δεν ψηφίσουμε τη συμφωνία για το Σκοπιανό, την οποία δεν την ξέρετε ούτε εσείς οι ίδιοι. Ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν τη συμφωνία. Φαίνεται ότι ο κ. Δανέλλης εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον κ. Τσίπρα».

«Προσωπικά θέλω να σας πω κάτι. Η αξιοπρέπεια ενός πολιτικού να μεταφέρεται από βουλευτής του Συνασπισμού σε ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, και από εκεί σε βουλευτή του Ποταμιού και μετά ξανά πίσω είναι δικαίωμα του καθενός. Ας το επιλέξουν οι πολίτες, αξιολογείστε και εσείς τη δική σας τάξη. Θέλω να πω κάτι σε όλους. Σε εμάς που περάσαμε όλα αυτά , είμαστε όρθιοι και έχουμε τη δική μας πολιτική πρόταση, λέμε σε όλους αυτούς που έχουν προαποφασίσει τη στάση τους ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα» κατέληξε ο κ Κωνσταντνινόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα