Π.Μοσκοβισί στη Βουλή:Η θέση της Ελλάδας ήταν και είναι στην καρδιά της Ευρώπης

ImageHandler (2)Ένθερμος οπαδός και υποστηρικτικής της Ελλάδας δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος για τις οικονομικές και δημοσιονομικές υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί, διαβεβαιώνοντας ότι θα παλέψει στο διηνεκές και θα βοηθήσει αδιάλειπτα, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Θα βοηθήσω προς όφελος της Ελλάδας», τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος, μιλώντας στην ειδική κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών και Παραγωγής και Εμπορίου, στη Βουλή, με θέμα «Οικοδομώντας μαζί το μέλλον της Ελλάδος», ενώ έδωσε έμφαση στις μεταρρυθμίσεις. «Είναι ώρα στρατηγικών επιλογών», ανέφερε, σημειώνοντας, πάντως, ότι «δεν πρέπει να υπάρξει οπισθοδρόμηση, αλλά να υποστηριχθούν οι προσπάθειες που έχουν αρχίσει, ώστε να ολοκληρωθούν.

 

Ο κ. Μοσκοβισί, αναγνώρισε τις προσπάθειες που κατέβαλε και καταβάλει ο ελληνικός λαός, υπογραμμίζοντας: «Με εντυπωσιάζει η ανθεκτικότητα, η βούληση και η αξιοπρέπειά του».

 

Επίσης, επεσήμανε ότι ο ίδιος εναντιώθηκε στο Grexit, υποστήριξε ότι η θέση της Ελλάδας ήταν και είναι στην καρδιά της Ευρώπης, ενώ έκανε λόγο για μία «δύσκολη συμφωνία, η οποία υπεγράφη». «Πρέπει να επαγρυπνήσουμε, αυτές οι προσδοκίες να υλοποιηθούν», τόνισε, για να προσθέσει: «Γι’ αυτόν τον σκοπό, όλοι πρέπει να συνεργαστούμε, ώστε οι αλλαγές αυτές να έχουν διάρκεια».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα