Ελβετία: Διπλό μισθό Δεκεμβρίου έλαβαν κατά λάθος, χιλιάδες εργαζόμενοι της AXA

Διπλάσιο μισθό έλαβαν, κατά λάθος, οι 4.300 εργαζόμενοι της γαλλικής ασφαλιστικής εταιρείας ΑΧΑ στην Ελβετία. Το «θαύμα» ωστόσο δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι της ασφαλιστικής είδαν δυο καταθέσεις μισθοδοσίας για τον μήνα Δεκέμβριο, όμως σύντομα ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τα επιπλέον χρήματα.

Το λάθος, που έκανε γνωστό με δημοσίευμά της η ελβετική εφημερίδα Tages-Anzeiger και επιβεβαιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρία σήμερα, ήταν αποτέλεσμα μιας προβληματικής συνεννόησης μεταξύ της AXA και της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Στους εργαζόμενους δόθηκε η δυνατότητα είτε να επιστρέψουν τα χρήματα άμεσα, ή να τα κρατήσουν ως προκαταβολή για τον Ιανουάριο. Η AXA, πάντως, δεν γνωστοποίησε πόσα ακριβώς χρήματα καταβλήθηκαν λάθος.

«Υπάρχουν και χειρότερα», δήλωσε εκπρόσωπος της AXA στην Tages-Anzeiger. «Το βασικό είναι ότι όλοι οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν για τον Δεκέμβριο, εγκαίρως πριν από τα Χριστούγεννα» προσέθεσε για να αμβλύνει τις εντυπώσεις.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα