Εκτός του ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Χανιά θα είναι στις επόμενες εκλογές ο Χ.Μαρκογιαννάκης

Εκτός του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά θα είναι στις επόμενες εκλογές ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Την απόφαση αυτή πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η οποία ανακοινώθηκε στον πρώην υπουργό από τον ίδιο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν οι δυο τους την περασμένη Κυριακή στα Χανιά.

«Σε συνάντηση που είχα τη Κυριακή 19/8/18 με το πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη, μου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συμπεριληφθώ στο συνδυασμό των Χανίων της Ν.Δ., κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είχε εκτοξεύσει τον Νοέμβριο του 2017, σύμφωνα με το hania.news, «ευθείες βολές προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά προς τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη – χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάσει». Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ανανέωση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Στην ομιλία του, τότε, στα Χανιά δήλωσε «φανατικά υπέρ της ανανέωσης», επεσήμανε, όμως, ότι «θα πρέπει να δώσουν ευκαιρία στους νέους και όχι να τους επιβάλλουν. Η επιβολή είναι βιασμός της λαϊκής βούλησης. Ασφαλώς και θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους, όχι όμως ν’ αποκλείσουμε κάποιους προς χάρη κάποιων νέων. Αυτό νομίζω πως είναι απόλυτα κατανοητό, απόλυτα σαφές και θα πρέπει να το καταλάβουν οι πάντες», είχε πει.

Επίσης, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είχε προβεί τον περασμένο Μάιο σε σοβαρότατες καταγγελίες οι οποίες θέλουν ισχυρούς οικονομικά παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας να αγοράζουν μαζικά την κάρτα των 12 ευρώ που απαιτείται για να ψηφίσουν στις εκλογές των ΝΟΔΕ, κάτι το οποίο είχε ενοχλήσει την Πειραιώς.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα