Εκλογές ζήτησε ο Μητσοτάκης

10-mitsot-630_0

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,στην ομιλία του στη Βουλή ,εξαπέλυσε πυρά εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου και τους δύο εταίρους πως παραδίδουν μία χώρα σε διάλυση και απομονωμένη στην Ευρώπη, αδυνατώντας να δώσουν έστω και την παραμικρή λύση στα πολλά και ανοιχτά μέτωπα, που ταλανίζουν τους πολίτες.

Συγκεκριμένα,ο πρόεδρος της ΝΔ είπε,”Σε μία κανονική χώρα η λειτουργία της Δικαιοσύνης δε θα έπρεπε να είναι αντικείμενο συζήτησης της Βουλής. Στα ευρωπαϊκή κράτη όλοι σέβονται την αρχή της διάκρισης των εξουσιών. Η σημερινή Ελλάδα του κ. Τσίπρα απέχει πολύ από μία κανονική Δημοκρατία. Δεν είστε κατήγορος, αλλά κατηγορούμενος. Παραδίδεται μία χώρα διάλυσης. Είστε κατηγορούμενος γιατί παριστάνετε πως δήθεν διαπραγματεύεστε. Γιατί προδώσατε τα όνειρα και τις ελπίδες αυτών που σας πίστεψαν, αλλά βιώνουν στην πράξη τη χειρότερη εκδοχή του λαϊκισμού. Είστε ο βασικός υπεύθυνος για τη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα σήμερα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της πρωτολογίας του στη Βουλή, εγκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει πει “τα χειρότερα ψέματα που έχει πει πρωθυπουργός από τη Μεταπολίτευση και μετά”.

Παράλληλα,ο πρόεδρος της Ν.Δ  είπε ότι “η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τη μνημειώδη ανικανότητά σας” και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, είπε απευθυνόμενος στους Α. Τσίπρα- Π.Καμμένο πως : Είστε κυβέρνηση υπό κατάρρευση”.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι: “Η Ελλάδα θα μείνει δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας” ενώ εγκάλεσε τον πρωθυπουργό ότι είναι θρασύς μιλώντας για καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Το μόνο που ενδιαφέρει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η παραμονή στην εξουσία, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως ο δήθεν αγώνας εναντίον στη διαπλοκή και τη διαφθορά είναι το τελευταίο καταφύγιό τους.

“Δεν χρωστάμε , δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν” είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ .

Επιπλέον,ο κ.Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές πριν όπως είπε  «οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή».«Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε κ. Τσίπρα, να φύγετε πριν οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή», Οδηγήσατε τρεις φορές τη χώρα σε εκλογές χωρίς να υπάρχει λόγος. Η χώρα δεν σας αντέχει άλλο. Και αφού, όπως φαίνεται, αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση, ας δώσει τη λύση ο λαός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα