Ειρηνοδικείο Αθηνών: Ένταση και ματαίωση πλειστηριασμού (Φωτό)

Για ακόμα μία Τετάρτη εκτός από τη Θεσσαλονίκη, μεγάλη ένταση υπήρξε το πρωί και στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού σπιτιού μιας πολύτεκνης οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πλειστηριασμός έγινε για… χρωστούμενα κοινόχρηστα. Οι δύο συμβολαιογράφοι -ένας άντρας και μια γυναίκα- αντέδρασαν στον κόσμο που διαμαρτυρόταν, ενώ σημειώθηκαν και διαπληκτισμοί  όταν επιχείρησαν να κατεβάσουν από τα δικαστικά έδρανα τους αθρώπους που ήταν επιφορτισμένοι με τη διενέργεια του πλειστηριασμού, σε μια προσπάθεια να τον ματαιώσουν, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Χρειάστηκε όπως και προηγούμενες φορές η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, που απομάκρυναν τους δύο συμβολαιογράφους μέσα στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου για να γλιτώσουν από το μένος των διαμαρτυρομένων!

Μέλη κινημάτων αλλά και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών επιτέθηκαν σε δύο συμβολαιογράφους που βρίσκονταν σε δικαστική αίθουσα για να εκπλειστηριάσουν περιουσιακό στοιχείο οφειλέτη.

 Το απίστευτο είναι ότι ενώ οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τους πλειστηριασμούς Α κατοικίας, σε αυτή την περίπτωση έδωσαν άδεια να γίνει ο πλειστηριασμός στους συμβολαιογράφους για χρέη φτωχής οικογένειας που ανέρχονταν σε 3.875 ευρώ σε εταιρεία είσπραξης κοινοχρήστων.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα