Δ. Τζανακόπουλος: Όποιος δυσφορεί να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης

Με τους τριγμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό να είναι πλέον ορατοί εξαιτίας της κόντρας Κοτζιά – Καμμένου, ο Δ. Τζανακόπουλος έστειλε μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, τονίζοντας ότι «το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και όποιος νιώθει δυσφορία να κατέβει».

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, o κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε με νόημα πως το τρένο της κυβέρνησης προχωρά, έχει σαφή κατεύθυνση και προχωρά σταθερό στον προορισμό του και διεμήνυσε ότι όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτό τον προορισμό ή οποίος δυσφορεί στην διαδρομή τότε μπορεί να κατέβει από το τρένο.

«Κάτι τέτοιο δεν θα επηρεάσει καθόλου την κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Παράλληλα δήλωσε άγνοια για τις πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά να εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Δεν γνωρίζω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί, δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο. Η πολιτική της κυβέρνησης στο ονοματολογικό είναι αυτή με την οποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα