Δ. Τζανακόπουλος: Αυτονόητα η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, δήλωσε ότι “η κυβέρνηση απερίφραστα και κατηγορηματικά καταδικάζει την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου” και πρόσθεσε «ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο συνοδούς του».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς αλλά και από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας του πρώην πρωθυπουργού και των συνοδών του. “Τόσο ο κ. Παπαδήμος όσο και οι συνοδοί του βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον και υποβάλλονται σε όλους τους αναγκαίους ιατρικούς ελέγχους έτσι ώστε να καθοριστεί η από εδώ και στο εξής μεταχείριση που θα πρέπει να έχουν” δήλωσε ο κ.Τζανακόπουλος.

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι έχει ήδη ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, και τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα