Δ. Παπαδημούλης: Το εμπόριο φανατισμού που οδηγεί σε τραμπουκισμούς θα υποχωρήσει

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «μετά από ένα χρονικό διάστημα αυτό το εμπόριο φανατισμού, που τώρα βλέπουμε και οδηγεί σε τραμπουκισμούς και έκνομες ενέργειες, θα υποχωρήσει»

«Όσο περνά ο χρόνος, όλο και περισσότερο θα πείθονται ότι αυτή ήταν η καλύτερη πατριωτική λύση» τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι η ελληνική οικονομία θα ωφεληθεί πολύ, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «μετά από ένα χρονικό διάστημα αυτό το εμπόριο φανατισμού, που τώρα βλέπουμε και οδηγεί σε τραμπουκισμούς και έκνομες ενέργειες, θα υποχωρήσει».
Σημείωσε, δε, ότι με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι πάντες θα αποκαλούν τον βόρειο γείτονα της χώρας, «όχι σκέτο Μακεδονία, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά Βόρεια Μακεδονία».
Με αφορμή την αποψινή εκδήλωση για τον απολογισμό της δράσης του στο Ευρωκοινοβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι έχει έρθει η ώρα να επιταχυνθεί και στην Ελλάδα «η πολιτική του μεγάλου δημοκρατικού προοδευτικού προσκλητηρίου για μια μεγάλη συμμαχία με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα