Δ.Παπαδημούλης: Πρέπει να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση

Πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις χρειάζεται να έχουμε ένα σχέδιο για την Ελλάδα και τον ελληνισμό που θα επιτρέψει να βγούμε από το πηγάδι της κρίσης που μας έριξαν τα μνημόνια είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να ξαναγυρίσουμε στη διαχείριση που τίναξε την μπάνκα της χώρας στον αέρα λέγοντας ότι πρέπει να κάνουμε την Ελλάδα πιο φιλική στις επενδύσεις.
Είπε πως θα πρέπει να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση ώστε στη συνέχεια η χώρα να μπει στην ποσοτική χαλάρωση που από τα μέσα του 2018 η χώρα να μπορεί να δανείζεται από τις αγορές.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου ενώ είπε πως δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για λύση του Κυπριακού λέγοντας ότι Αθήνα και Λευκωσία πρέπει να συνεργαστούν.
Ανέφερε επίσης πως στο Σκοπιανό η Ελλάδα δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που είχε πριν από 25 χρόνια …
Είπε πως δεν βλέπει εκλογές σημειώνοντας ότι έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για την χώρα να μπει το νερό στο αυλάκι και να επουλώσουμε τις πληγές.
Εκτίμησε πως εάν ναυαγήσει η λύση του Κυπριακού αυτό θα κάνει κακό στην οικονομία και ο Ερντογάν ίσως πάει σε άλλες λύσεις διχοτόμησης η προσάρτησης και ζήτησε στο θέμα να υπάρχει ένα εθνικό μέτωπο.

Πηγή:www.parapolitika.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα