Δ. Παπαδημούλης: Η Ευρώπη θα πρέπει να αλλάξει αλλιώς κινδυνεύει με αποσύνθεση

papadimoulis“Οι αναταράξεις και ο πανικός των πρώτων ημερών θα καταλαγιάσουν και αυτό που θα αναδειχθεί είναι το κεντρικό μήνυμα που στέλνει το Brexit στην Ευρώπη και αυτό είναι ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αλλάξει και να ξαναγίνει ελκυστική και πειστική ως σχέδιο συνεργασίας των ευρωπαϊκών λαών ή αλλιώς κινδυνεύει με αποσύνθεση και με διάλυση” τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης μιλώντας στον ρ/σ “Στο Κόκκινο” και στην Ντίνα Μπατζιά .

25 Ιουνίου 2016 16:12:28
Αλλαγή στην Ευρώπη σημαίνει για τον κ. Παπαδημούλη “ανάπτυξη αντί για αιώνια λιτότητα, συνοχή κοινωνική και περιφερειακή και σύγκλιση αντί για όξυνση των ανισοτήτων υπέρ των πλουσίων, σημαίνει δημοκρατία, διαφάνεια, λογοδοσία αντί για αποφάσεις γραφειοκρατών πίσω από κλειστές πόρτες”.

“Η σημερινή Ευρώπη δικαίως δεν αρέσει και για αυτό όπου στήνονται κάλπες αυτό εκφράζεται από τους πολίτες και έχει συμβεί στην Ιρλανδία, Γαλλία, Ελλάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε χώρα και η απάντηση που θα δώσει η Ευρώπη σε αυτό το δίλημμα θα καθορίσει και τις εξελίξεις” σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα