Δ. Παπαγγελόπουλος: Συνεχής η μάχη κατά της διαφθοράς

Η μάχη κατά της διαφθοράς είναι συνεχής, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά την διάρκεια κοπή της πίττας για τη νέα χρονιά στην γενική γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτριος Παπαγγελόπουλος, πριν προβεί στην κοπή της πίτας, ευχήθηκε υγεία όχι μόνο σωματική αλλά ψυχική και πνευματική, κάτι που είναι απαραίτητο στη δύσκολη εποχή που ζούμε, και επισήμανε:

«Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού είναι αέναη. Αυτό άλλωστε αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά ρεύματα. Η μάχη λοιπόν κατά της διαφθοράς είναι συνεχής. Αυτό δεν σημαίνει ότι η διαφθορά δεν μπορεί να νικηθεί. Μόνο η βλακεία είναι ανίκητη. Για να νικηθεί όμως η διαφθορά τα ελεγκτικά όργανα δεν πρέπει να είναι ανεπαρκή ή να επιδεικνύουν ολιγωρία».

Παράλληλα, η γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα ανέδειξε την πρόοδο και την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει η Γενική Γραμματεία στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της και εξήρε τη συνεισφορά των εργαζομένων και το υψηλό επίπεδο της ανταπόκρισής τους στις προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η νεοσύστατη Υπηρεσία και προσέθεσε: «Η καταπολέμηση της διαφθοράς είναι κοινωνικό αίτημα και η ΓΕΓΚΑΔ εργάζεται για την πραγματοποίησή του».

AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα