Δ.Κουτσούμπας: Αποπροσανατολισμός από την πραγματικότητα ο εκλογικός νόμος

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-Ðñï çìåñçóßáò äéÜôáîçò óõæÞôçóç óôç ÂïõëÞ ãéá èÝìáôá ôçò Äéêáéïóýíçò. (Eurokinissi- ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ)Επίθεση στην κυβέρνηση πως με αφορμή τον εκλογικό νόμο προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις επερχόμενες αλλαγές στα εργασιακά εξαπόλυσε στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ο λαός, που στενάζει από τη βάρβαρη φορομπηχτική πολιτική, δεν νοιάζεται στη παρούσα συγκυρία για τον εκλογικό νόμο, αλλά για τα νέα αντεργατικά μέτρα που έρχονται, τόνισε, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ομιλίας στα κρίσιμα ζητήματα που διακυβεύονται εν όψει της νέας αξιολόγησης» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε πως η κυβέρνηση μαζί με το ΔΝΤ, την Κομισιόν αλλά και την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ έχουν συμφωνήσει σε «καταστροφικές αλλαγές για τους εργαζόμενους στα εργασιακά».

Επεσήμανε πως η πρόσφατη σύνοδος του ΝΑΤΟ οδηγεί «σε ακόμα μεγαλύτερη μετατροπή της συμμαχίας σε επιθετική δύναμη, κάτι για το οποίο κανένα κόμμα εκτός από το ΚΚΕ δεν είχε να πει κάτι».

Ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ για καθιέρωση ανόθευτης απλής αναλογικής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα