Δ. Καμμένος: Τσίπρας και Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση

Για πολιτικό παρασκήνιο ανάμεσα στον Αλ. Τσίπρα και τον Π. Καμμένο έκανε λόγο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Ο Δημήτρης Καμμένος μίλησε για συνεννόηση μεταξύ των δύο αρχηγών να ρίξουν την κυβέρνηση πριν κυρωθεί στην Ελλάδα η συμφωνία με την πΓΔΜ.

Ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ επέμεινε ότι μέσα σε αυτήν είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά. «Την επόμενη ημέρα η Ελλάδα είπε δια στόματος του συγκυβερνώντος κόμματος το οποίο μπορεί να ρίξει ή να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό ότι δεν θα περάσει από την Βουλή. Ότι θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές είπε (ο Πάνος Καμμένος), σε συννενόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη κ. Ζάεφ. Σας το λεω νομικά να το ξέρετε», είπε ο Δ. Καμμένος.

«Αν αφήνονταν ελεύθεροι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
Αναφορικά με τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, υποστήριξε πως «δεν μπορείς να βάζεις κομματική πειθαρχία σε εθνικό ζήτημα» ενώ πρόσθεσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου στη Βουλή μέχρι – όπως είπε – να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα