Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι βουλευτές των ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν όλα τα μέτρα από το πακέτο συμφωνίας. Μάλιστα, εκτίμησε πως εάν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τα 8.600 ευρώ, το μέτρο δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν έχουμε κομματική πειθαρχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες… Αυτή τη βδομάδα έχουμε ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς για να μας ενημερώσουν για τα μέτρα. Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση όταν υπάρξει μείωση αφορολόγητου, αλλά να μειωθούν αντίστοιχα και οι φόροι».
Ο κ. Καμμένος χαρακτ΄ληρισε την κυβέρνηση ως κυβέρνηση κατοχής λέγοντας συγκεκριμένα: «είμαστε και εμείς κυβέρνηση κατοχής, από το 2010 υπάρχει μια ιδιότυπη κυβέρνηση κατοχής. Κάνουμε ανταρτοπόλεμο, όπως και όλες οι κυβερνήσεις».
Να σημειωθεί ότι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Μακεδονία εκφράζουν έντονο προβληματισμό για το πώς θα δικαιολογήσουν μέτρα που θα περιλαμβάνουν πώληση μονάδων της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
Ήδη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης έχει προαναγγείλει μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα όπου υπάρχουν μονάδες της ΔΕΗ και έχει καλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στους συγκεκριμένους νομούς να πάρουν θέση.