Δ. Δημητριάδης: Τα πυρά της αντιπολίτευσης είναι αβάσιμες τερατολογίες

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Δημητριάδης, χαρακτήρισε «Τερατολογίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα»τα πυρά που δέχθηκε εκ μέρους της αντιπολίτευσης, η τροπολογία που κατέθεσε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

Μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια, ο βουλευτής επέμεινε στην υπεράσπιση της τροπολογίας του, τονίζοντας πως η πρωτοβουλία του αφορά την επιχειρηματικότητα και την προσπάθεια να μπουν κανόνες δικαίου και διαφάνειας για ζητήματα που προκύπτουν, είτε κατά τις αποκρατικοποιήσεις είτε κατά τις εξυγιάνσεις και εκκαθαρίσεις, και αφορούν εξαιρετικές περιπτώσεις παραβάσεων λαθρεμπορίας και μόνον. Στόχο έχει, τόνισε ο βουλευτής, να δώσει λύση στους νέους επενδυτές οι οποίοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα από ευθύνες που επ’ ουδενί και αποδεδειγμένα δεν έχουν οι ίδιοι, αλλά κάποιοι προηγούμενοι. Οι απαιτήσεις του Δημοσίου παραμένουν έναντι των προηγούμενων και δεν υπάρχει ζήτημα χαριστικό, επέμεινε ο κ. Δημητριάδης.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, τον λόγο είχε ζητήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, και είχε καλέσει για μια ακόμη φορά τον υπουργό να μην κάνει αποδεκτή την τροπολογία. Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι γίνεται συλλογή υπογραφών προκειμένου να υποβληθεί αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα