Δ.Βίτσας: Ο Νίκος Τόσκας κάνει την καλύτερη δουλειά

Απάντηση στους επικριτές του Νίκου Τόσκα για τα φαινόμενα ανομίας, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

“Κατά τη γνώμη μου ο Νίκος Τόσκας κάνει την καλύτερη δουλειά” επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

“Δεν αφήνεται η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της; το αντίθετο συμβαίνει” σημείωσε ο Δημήτρης Βίτσας, “λύση σε όλα αυτά δεν είναι η κρατική βία, η κρατική βία δεν είναι ποτέ λύση” πρόσθεσε, απαντώντας εμμέσως και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, ο οποίος είχε πει στον ΣΚΑΪ ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία.

Ο κ. Βίτσας σχολίασε ότι μια σειρά από παρεμβάσεις της κυβέρνησης, της περιφέρειας και του δήμου της Αθήνας θα ήταν προτιμότερες για την αντιμετώπιση της ανομίας. Ωστόσο, ερωτηθείς αν γνωστά πρόσωπα μπορούν να πάνε στα Εξάρχεια, απέφυγε να απαντήσει.

Όσον αφορά τη δημοσκόπηση της ΠΑΜΑΚ, και άλλες, που δείχνουν ότι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ δεν μειώνεται, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί επισταμένως τις δημοσκοπήσεις, αλλά σημείωσε τη δουλειά που επιτελείται από την κυβέρνηση, και την πρόοδο που έχει συντελεστεί για να βγει η χώρα από την κρίση.

“Στο μεταβατικό στάδιο θα υπάρχουν κάποια προβλήματα” δήλωσε εξάλλου ο υπουργός, για τις ουρές που σχηματίζονται για την έκδοση καρτών του Μετρό. Απέδωσε μάλιστα προβλήματα όπως αυτό στο “πώς έχει συνηθίσει να λειτουργεί η κρατική μηχανή”, διαβεβαιώνοντας ότι γίνονται προσπάθειες για αλλαγές.

“Ο Γιάννης Μουζάλας από τη μεταβατική κυβέρνηση ώς σήμερα έχει κάνει σπουδαία δουλειά, και πρέπει να συνεχίσει” δήλωσε ακόμα, αναφερόμενος στις πληροφορίες για απειλές περί παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βίτσας αρνήθηκε ότι τίθεται ζήτημα παραίτησης του κ. Μουζάλα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα