Δ. Αθηναίων: Προσλήψεις 28 γιατρών και επαγγελματιών υγείας

Στην άμεση πρόσληψη 28 γιατρών και επαγγελματιών της υγείας, σε έντεκα ειδικότητες, προβαίνει ο Δήμος Αθηναίων για την ενίσχυση των έξι Δημοτικών Ιατρείων του. Οι προσλήψεις θα είναι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους λήγει την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Ειδικότερα θα προληφθούν τέσσερις γενικοί ιατροί, δυο παθολόγοι, δυο ψυχίατροι, τρεις παιδίατροι, τρεις μαιευτήρες- γυναικολόγοι, δυο καρδιολόγοι, δυο ψυχολόγοι, ένας δερματολόγος- αφροδισιολόγος, δυο ορθοπεδικοί, ένας οφθαλμίατρος, δυο φυσιοθεραπευτές, δυο μαίες- μαιευτές και δυο νοσηλευτές/ τριες.

Το 2017, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι επισκέψεις στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων ξεπέρασαν τις 100.000 και ήταν διπλάσιες σε σύγκριση με το 2016. Επίσης δύο Δημοτικά Ιατρεία, της Κυψέλης και των Πατησίων λειτουργούν πλέον ως πολυδύναμα ιατρεία, ενώ επίκειται η αναβάθμιση σε πολυδύναμα και των Δημοτικών Ιατρείων της οδού Σόλωνος, του Νέου Κόσμου και των Πετραλώνων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα