Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Σουηδία από κατάρρευση γέφυρας

Όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν μια γέφυρα υπό κατασκευή στην κεντρική Σουηδία κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν εργάτες κάτω από τα συντρίμμια.

Το ατύχημα συνέβη στη Λούντβικα, μια μικρή πόλη σε απόσταση 3 ωρών βορειοδυτικά της Στοκχόλμης. Από τους τραυματίες τέσσερις είναι σοβαρά, έγινε γνωστό από τις αρχές της περιοχής Νταλάρνα, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν.

«Τα μέλη των ομάδων διάσωσης και η αστυνομία εργάζονται στο σημείο του ατυχήματος, όμως το έργο τους είναι δύσκολο εξαιτίας του όγκου των συντριμμιών. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Χένρικ Όλαρς.

Οι αρχές είπαν πως δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν κι άλλοι εργάτες που παραμένουν παγιδευμένοι στα χαλάσματα της γέφυρας, την κατασκευή της οποίας είχε αναλάβει ο σουηδικός όμιλος Skanska.

«Λαμβάνουμε αυτό το συμβάν πάρα πολύ σοβαρά. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στους τραυματίες στο ατύχημα. Ομάδες κατευθύνονται ήδη στην περιοχή για να προσφέρουν υποστήριξη και να ξεκινήσουν έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη» τόνισε ο Έντβαρντ Λιντ, εκπρόσωπος τύπου της Skanska, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων TT.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα