Δρόμοι Ζωής-Γιορτάζουμε 15 χρόνια Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016, στο Γκάζι, πραγματοποιείται για δέκατη πέμπτη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της εθελοντικής οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής». Το 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Ορφέως 58,  118  54, Σταθμός Μετρό «Κεραμεικός», έξοδος Κων/πόλεως) φιλοξενεί για ακόμη μια χρονιά την εκδήλωση.

Το Βazaar έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων που το επισκέπτονται, πρωτίστως για την πρακτική του πρόθεση και τελικά επίτευξη, να χρηματοδοτεί την ετήσια λειτουργία του Κέντρου των Δρόμων Ζωής (Γαργηττίων 12, Γκάζι) που αφορά τη στήριξη κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών και οικογενειών στον Κεραμεικό, το Γκάζι, το Βοτανικό, το Μεταξουργείο, αλλά και για την υψηλού επιπέδου αισθητική και ποιότητα των προϊόντων του, καθώς και την ιδιαίτερη γευστική του «ταυτότητα». Οι εθελοντές εργάζονται όλο το χρόνο για τα κοσμήματα, τα πλεκτά, τα αξεσουάρ, τα γλυκίσματα, τα λικέρ και όλες τις ξεχωριστές σπιτικές παρασκευές που προσφέρονται σε συσκευασία δώρου για τα Χριστούγεννα. Σε περίοπτη θέση στην καρδιά των επισκεπτών, βρίσκεται ο μπουφές με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, με εδέσματα ελληνικής και ανατολίτικης κουζίνας, καφέ, τσάι, ζεστό κρασί, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και κυρίως γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το κέφι κορυφώνεται με ρυθμούς «lindy hop» από τους «Rhythm Hoppers», ενώ οι «Δον Κιχώτες» θα ανεβάσουν την παιδική παράσταση «Φιόγκος και κορδέλα».

Προσεγμένα αντικείμενα από «δεύτερο χέρι» διατίθενται επίσης σε πολύ προσιτές τιμές, αλλά και οι βιβλιόφιλοι θα ανακαλύψουν πολύτιμους θησαυρούς στο «Μικρό βιβλιοπωλείο» από μεταχειρισμένα βιβλία κάθε γούστου. Η διήμερη αυτή γιορτή του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης πλαισιώνεται από δημιουργικές δραστηριότητες και εργαστήρια για τα παιδιά, με θεατρικό παιχνίδι, χορό, τραγούδι, κατασκευή φιγούρας Καραγκιόζη και χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία.

(Επικοινωνία με δημοσιογράφους: Γιώργος Γάγγας 6974 550649)

Bazaar info:
Ωράριο: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου: 10:00-22:00,
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:

www.dromoi-zois.gr
www.facebook.com/dromoizois
twitter.com/dromoizois

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα