Δραγασάκης:Οι επιθέσεις έχουν στόχο την απαξίωση της Τράπεζας Αττικής

Greek parliament came to session for a three day discussion on a confidence vote, in Athens, on Oct. 8, 2014 / ????? ???? ????????? ???? ????????? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ???????? ??? ????????????. ?????, 8 ?????????, 2014

Με δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Γιάννης Δραγασάκηςξεκαθαρίζει πως η επαγγελματική σχέση που είχε με την Τράπεζα Αττικής είναι γνωστή σε όλους και αφορούσε την περίοδο 2010-2012, όταν δεν ήταν βουλευτής. «Πίσω από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής και η ιδέα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε μήνυμά του στο Twitter.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει η επαγγελματική σχέση που είχε με την Τράπεζα Αττικής είναι γνωστή σε όλους και αφορούσε την περίοδο 2010-2012, όταν δεν ήταν βουλευτής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κύκλοι της αντιπροεδρίας είχαν μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η«Τράπεζα Αττικής αποτελεί, εδώ και χρόνια, στόχο κατευθυνόμενων αρνητικών δημοσιευμάτων από κέντρα και δυνάμεις οι οποίες επιδιώκουν είτε το κλείσιμο είτε την εξαγορά της έναντι ευτελούς τιμήματος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα