Δράμα: Σε επίπεδα ρεκόρ η επισκεψιμότητα στην Ονειρούπολη!

Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό, επισκέφτηκαν, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, τη Δράμα και έγιναν οι ίδιοι πρωταγωνιστές στο πιο αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι στην ονειρεμένη Ονειρούπολη!

Λεωφορεία και Ι.Χ. κατέκλυσαν την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, Δράμα, και η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας υποδέχτηκε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, ανταμείβοντας τους μικρούς και μεγάλους φίλους της για την αγάπη τους και προσφέροντας ανεπανάληπτες, μαγικές στιγμές… Η επισκεψιμότητα αυτές τις ημέρες στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην καρδιά της Δράμας ήταν πραγματικά απίστευτη, φτάνοντας σε επίπεδα ρεκόρ!

Ο χώρος που φιλοξενεί την παραμυθένια Ονειρούπολη, ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης, κατακλύστηκε από δεκάδες χιλιάδες λαμπερά χαμόγελα και φωτεινά πρόσωπα από επισκέπτες κάθε ηλικίας! Και φυσικά από πολύ δυνατές παιδικές φωνούλες, καθώς οι δεκάδες δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις ενθουσίασαν τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές.

Παραστάσεις κουκλοθέατρου, ακροβατικές φιγούρες, μαγικά τρικ, παιδικές παραστάσεις, παρουσιάσεις παραμυθιών και τόσες άλλες εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με τις συναρπαστικές, δωρεάν δράσεις της πιο ατμοσφαιρικής, ελκυστικής, πρωτότυπης και ποιοτικής χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας, συνέθεσαν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, βγαλμένο από το ομορφότερα παιδικά παραμύθια, για να περάσουν μικροί και μεγάλοι τα πιο τρυφερά και ρομαντικά, τα πιο αγαπημένα και γλυκά Χριστούγεννα!

Και πέρα από τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δράσεις, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ανεμελιάς, με ξέφρενα παιχνίδια, στο fun park της Ονειρούπολης, αλλά και να επισκεφτούν τη γεμάτη χρώματα, αρώματα και γεύσεις Χριστουγεννιάτικη αγορά, να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις και να προμηθευτούν ενθύμια για να κρατήσουν για πάντα την ανάμνηση των Χριστουγέννων που πέρασαν στη Δράμα!

Παράλληλα, το εορταστικό κλίμα, τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, μεταδόθηκε σε όλο το κέντρο της πόλης, το οποίο πλημμύρισε από μελωδίες και χριστουγεννιάτικες εικόνες. Μουσικά δρώμενα, ατέλειωτος χορός και τραγούδι ξεσήκωσαν τους Δραμινούς, αλλά και όλους τους επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές κατά την παραμονή τους στη Δράμα… Πλέον η φαντασμαγορική Ονειρούπολη ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκ νέου δεκάδες χιλιάδες φίλους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και κατά την εορταστική περίοδο της Πρωτοχρονιάς, για να βιώσουν το αυθεντικότερο παραμύθι και να υποδεχτούν τη νέα χρονιά στο χωριό του Άη Βασίλη!

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ονειρούπολη έχει εδραιωθεί στη συνείδηση όλων ως η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας και για τον κοινωνικό της χαρακτήρα, καθώς στόχος της εκδήλωσης, πέρα από τη ψυχαγωγία, είναι και η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων μέσω των δράσεων ή των κοινωνικών φορέων που φιλοξενούνται στο δημοτικό κήπο της Δράμας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα