Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Υψηλή αποχή στις κάλπες

Ούτε 1.000 δικηγόροι δεν είχαν πάει να ψηφίσουν μέχρι το μεσημέρι για τον β’ γύρο των εκλογών προέδρου, που συνεχίζεται και αύριο, Δευτέρα.

Αρκετά χαμηλή ήταν σήμερα η προσέλευση των δικηγόρων στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς μέχρι το μεσημέρι σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα περίπου 900, ενώ οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.

Ωστόσο οι εκλογές συνεχίζονται και αύριο, Δευτέρα, οπότε αναμένεται να προσέλθουν οι περισσότεροι να ψηφίσουν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως στον δεύτερο γύρο η αποχή είναι μεγαλύτερη από αυτή του πρώτου γύρου, στον οποίο ανήλθε στο 44,58%.

Συνολικά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αριθμεί 20.990 δικηγόρους και στον β’ γύρο αναμετριούνται ο Δημήτρης Βερβεσός, ο οποίος στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 25,75% (2.785 σταυρούς) και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο οποίος έλαβε ποσοστό 17,42% (1.884 σταυρούς).

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα