Διεθνής Συνάντηση για τον Ρόλο των Χρηματιστηρίων Ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Αγορά

Για τρίτη χρονιά, πραγματοποιείται την Παρασκευή 12 Μαΐου, στην Αθήνα, η διεθνής συνάντηση κύρους Energy Commodities Conference 2017, θέτοντας στην ατζέντα του διαλόγου τα κυρίαρχα ζητήματα της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και τις εξελίξεις στον ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό χώρο.
Στο φετινό συνέδριο θα τεθεί σε συζήτηση ο ρόλος των Χρηματιστηρίων Ενέργειας στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά, η μετεξέλιξη του ΛΑΓΗΕ σε Χρηματιστήριο Ενέργειας στα πλαίσια του Μοντέλου Στόχου (Target Model), η διαπραγμάτευση των προϊόντων ΝΟΜΕ στη δευτερογενή αγορά και ο ρόλος του ΕΕΧ, καθώς και οι μηχανισμοί αποζημίωσης εγκατεστημένης ισχύος σε διαφορετικές χώρες. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις πληροφορικής για ενεργειακές εταιρίες και παρόχους που επενδύουν σε πλατφόρμες διαχείρισης ενέργειας. Ειδική αναφορά θα γίνει από εκπροσώπους διεθνών εταιριών κοινής ωφέλειας για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρουν, τον τρόπο με τον οποίο προσελκύουν πελάτες και για το βαθμό «ανοίγματος» της αγοράς σε γειτονικές χώρες.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την Boussias Communications και στη συζήτηση συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς, της κυβέρνησης, διεθνών traders, εκπροσώπων θεσμικών και ρυθμιστικών φορέων.
Έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους ως ομιλητές οι κ.κ. Dr. Ion Lungu President of AFEER ( Romanian Association of Electricity Suppliers), Martin Georgiev Head of South Balkans Area, Alpiq Energia Bulgaria, Luis Colasante Group Energy Manager & Head of Economic Research, Sogefi Group, Karoly Matrai CEO Keler Group, Κωνσταντίνος Αθανασιάδης Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΣΕΠΗΕ, Αθανάσιος Γκίκας Διευθύνων Σύμβουλος Clarus ESCo, Δρ. Σωτήριος Μανωλκίδης Δ.Ν. Αντιπρόεδρος της ΡΑΕ, Καθηγητής Α. Μεταξάς Διαχειριστής της Δικηγορικής Εταιρείας Μεταξάς & Συνεργάτες, Κώστας Νάζος Head of Market Analysis Section ΔΕΗ, Δρ. Βασίλειος Νικολόπουλος CEO Intelen Inc, Dr. Christos Papadopoulos Regional Director Europe, Energy Exemplar και Θεόδωρος Τραχανίδης Σύμβουλος ηγεσίας, Ιδρυτής 9-Eννέα.
Η σημαντική αυτή συνάντηση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, με εξειδικευμένο σεμινάριο για τα στελέχη της Αγοράς, με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
-Διαπραγματεύσεις στον ενεργειακό κλάδο, διάρκειας 5 ωρών και εισηγητή τον Δρα Ανδρέα Νικολόπουλο, Diploma in Negotiations, Ο.Π.Α.
-HR, Επιλογή στελεχών και διεθνείς τάσεις, διάρκειας 2 ωρών, και εισηγητή τον Jakob Bloch,CEO, Commodity.Jobs.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.energycommodities.gr/
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα