Διαψεύδει άμεση συνεργασία με το Ποτάμι ο Θ.Θεοχαρόπουλος

Διαψεύδει το σενάριο άμεσης συνεργασίας με το Ποτάμι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σημειώνοντας παράλληλα πως διατηρεί καλή σχέση τόσο με το κόμμα, όσο και με τον επικεφαλής του Σταύρο Θεοδωράκη.

«Έχουμε καλή σχέση και με το Ποτάμι και με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά ως Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ λειτουργώ συλλογικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του στο «Θέμα 104,6», και σημείωσε με νόημα ότι η διαγραφή του είναι διαγραφή της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ.

«Είναι κρίμα, σε ένα πολυκομματικό φορέα η επικεφαλής να διαγράψει το ένα κόμμα. Είμαστε συνασπισμός κομμάτων. Ξεπερνά τα όρια μια δημοκρατικής λειτουργίας», τόνισε ο κ Θεοχαρόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής το Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός με δηλώσεις του έκανε λόγο για επαφές του Θανάση Θεοχαρόπουλου με το Ποτάμι, σημειώνοντας ότι «Υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τον κ Θεοχαρόπουλο τον πέμπτο βουλευτή του Ποταμιού».

Λίγο αργότερα όμως, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με δήλωσή του στο iefimerida.gr διέψευσε αυτά τα σενάρια κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. «Πρώτη φορά το ακούω δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον τον Σταύρο Θεοδωράκη για αυτό το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα