Διαδηλωτές έριξαν βροχή από καρέκλες στα κεφάλια αστυνομικών(Βίντεο)

Την Παρασκευή(27/1),στην Φλοριανόπολις που είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στη νότια Βραζιλία,δημοτικοί υπάλληλοι πραγματοποιήσαν πορεία ενάντια στα νέα μέτρα που θέλει να επιβάλλει ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, περικόπτοντας υπηρεσίες των πολιτών αλλά και των δημόσιων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να βάλει φρένο σε νέες προσλήψεις  και να προχωρήσει σε ενδεχόμενες απολύσεις .

Τοπικοί φορείς αναφέρουν πως τα νέα μέτρα του δημάρχου επηρεάζουν ακόμη και τον τομέα της υγείας με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα γενικευμένο πρόβλημα ως προς την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην προβλήτα της Λεωφόρου Norte Μπέιρα Μαρ στην Florianópolis και πραγματοποιήσαν πορεία προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Λογιστικής οπού εκεί θα ανακοινώνονταν τα νέα μέτρα από τον υπουργό υγείας και τον δήμαρχο.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι ζήτησαν συνάντηση με τον δήμαρχο ,ώστε να συζητήσουν μεταξύ τους.Ο δήμαρχος όμως αρνήθηκε με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν οι διαδηλωτές και να ξεσπάσουν συγκρούσεις με τις κατασταλτικές δυνάμεις.

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο ,οι δημοτικοί υπάλληλοι επιτέθηκαν στην αστυνομία με τις καρέκλες να πέφτουν βροχή και τα ματ να έχουν εγκλωβιστεί και να έχουν σαστίσει από την λαϊκή οργή!

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα