ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πουπουλένια πολιτεία»στο θέατρο Παραμυθίας

Ένα χαρούμενο και διδακτικό παραμύθι για την αποδοχή και το σεβασμό της διαφορετικότητας και την αξία της αλληλεγγύης που ξυπνάει και τις πέντε αισθήσεις των μικρών μας φίλων

 

Μουσικός επί σκηνής : Κώστας Λώλος

 

 

 

Για πρώτη φορά η γνωστή εταιρεία COCOMAT, συμμετέχει ως χορηγός σε είδος, σε θεατρικό παραμύθι.
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα και τους συντελεστές,
Η συγγραφέας Αντωνία Καπελέρη
Η Αντωνία Καπελέρη είναι επιστημονική συνεργάτης στο Ιδρυμα Μείζονος  Ελληνισμού. Με σπουδές φιλοσοφίας και μεταπτυχιακά, επίσης στη  φιλοσοφία, είναι επιστημονικός συνεργάτης  για τις δράσεις της Ακαδημίας Πλάτωνος,  στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με εμπειρία τρία έτη στην εκπαίδευση  εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που οργανώθηκαν σε  σχολεία σε πέντε περιφέρειες της Ελλάδας, και συμμετέχει με έκθεμά της  στο Ψηφιακό Μουσείο του Πλάτωνα, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν προχθές. Εκπονεί  τη διδακτορική διατριβή στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών  και έχει ιδρύσει το “ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ” με δράσεις στην παιδεία και τον  πολιτισμό.
 
Ηθοποιός και σκηνοθεσία  Ιωάννα Αγγελίδη
Απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου.
Έχει παίξει στο θέατρο στα έργα
– Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας, 2015
– Έλα να παίξουμε, 2013
– Η Νύχτα της Ιγκουάνα, 2012
– Χωρίς Μουσική, 2008
Ηθοποιός και σκηνοθεσία Γιώργος Ιωσηφίδης
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Γ. Θεοδοσιάδη, με σπουδές στη Νέα Υόρκη
Έχει παίξει στο θέατρο
– Ξενοδοχείο ο Παράδεισος, 2015
– Ο Δον Περλιμπλίν και η Μπελίσα
Η σκηνογράφος Ματίνα Μέγκλα
Η Ματίνα Μέγκλα είναι σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σχεδιάστρια ρούχων. Σπούδασε ενδυματολογία στο τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Θέλοντας να ειδικευτεί σωστά και ολοκληρωμένα στον τομέα του ενδύματος, συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχετικό με το Fashion Design στο UCA και ένα ακόμη μεταπτυχιακό στον τομέα Costume Design for Performance στο London College of Fashion του UAL. Παράλληλα παρακολούθησε και ολοκλήρωσε μία σειρά από Courses στο Central Saint Martin’s College of Art, όλα σχετικά με ειδικές κατασκευές, μεταμορφώσεις του ενδύματος αλλά το ρόλου του κοστουμιού στις διάφορες μορφές τέχνης.
Παράλληλα με τις σπουδές της αλλά και μέχρι σήμερα, έχει δουλέψει ως ενδυματολόγος και σκηνογράφος σε θεατρικές παραγωγές σε Ελλάδα και Λονδίνο, συμμετέχει σε εικαστικές εκθέσεις με ενδυματολογικά έργα της και επιπλέον έχει εργαστεί ως ενδυματολόγος στο γυναικείο ενδυματολογικό κομμάτι της τηλεόρασης του Σκάι. Διατηρεί επίσης τη δική της εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής χειροποίητων νυφικών και βραδινών φορεμάτων.
Το 2011, κέρδισε το πρώτο βραβείο κοινού για τον “καλύτερο νέο σχεδιαστή” στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Lookk, ένα Αγγλικό online περιοδικό και τον Φεβρουάριο του 2012 καλέστηκε για πρώτη φορά να παρουσιάσει την προσωπική της κολεξιόν στο Nolcha Fashion Week της Νέας Υόρκης.
Η πουπουλένια πολιτεία
Μυκαλης και Παραμυθίας 27, Κεραμεικός, Αθήνα

Τηλέφωνο 21 0345 7904 e-mail
[email protected]
www.facebook.com/TheatroParamythias  www.paramithias-theater.gr


 

Μπείτε στην κλήρωση του The Indicator στο Facebook και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση«Πουπουλένια πολιτεία»στο θέατρο Παραμυθίας

*Οι προσκλήσεις ισχύουν για την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ 

Όροι – βήματα συμμετοχής στον διαγωνισμό:

-Like/Μου αρέσει, στην επίσημη σελίδα μας στο facebook. Μπορείτε με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο να μας βρείτεThe Indicator

–Share/Κοινοποίηση, το άρθρο για τον διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας.

– Ο κάθε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει μόνο για μία ημερομηνία μιας συγκεκριμένης παράστασης και όχι για περισσότερες.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 15:00 μ.μ. επιλέγοντας τυχαία έναν από τους χρήστες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.


 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα