Διήμερη περιοδεία Μητσοτάκη σε Ηράκλειο-Ρέθυμνο

Στο Ηράκλειο Κρήτης έφτασε το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του.

Θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ αύριο θα επισκεφθεί την ενδοχώρα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και ορεινές περιοχές του νομού Ρεθύμνης.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί, αρχικά θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, τους Αγίους Δέκα του δήμου Γόρτυνας, τη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Φαιστού του κόμματος, ενώ αργότερα ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης των Μοιρών.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ιερά Μόνη Παναγίας Καλυβιανής και αμέσως μετά το Τυμπάκι, όπου μαζί με στελέχη της ΝΔ θα έχουν σύσκεψη με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων της Κρήτης, το προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς, στην αίθουσα του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην δημαρχείο.

Η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή του το μεσημέρι στο χωριό Ασημί και αμέσως μετά στον Πύργο. Το απόγευμα του Σαββάτου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μεταβεί στο Πέραμα και το βράδυ στα Ανώγεια Ρεθύμνου.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνοδεύουν ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και τέως πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, ο επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιαννης, ο βουλευτής Λασιθίου και τομεάρχης Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Ρεθύμνου και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, καθώς και πλήθος στελεχών του κόμματος από την Κρήτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα