Δημήτρης Καμμένος: Η συμφωνία είναι απαράδεκτη

Στον δρόμο της εξόδου από το κόμμα των ΑΝΕΛ φαίνεται πως βρίσκεται ο βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος.

Σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι, στους διαδρόμους της Βουλής, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε εξοργισμένος με τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τι είναι αυτό το πράγμα που μας έφεραν; Αν το διαβάσετε, θα διαπιστώσετε ότι η συμφωνία είναι απαράδεκτη, απαγορεύει μέχρι και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων. Αυτή τη συμφωνία την έκαναν ερασιτέχνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ψηφίσω αυτό το κείμενο».

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι θα κάνει στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι όποιος ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας θα διαγραφεί από το κόμμα. «Εγώ δεν θέλω να διαγραφώ» είπε με νόημα, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας δεν αποκλείεται να την στηρίξει.

Στο πηγαδάκι λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαιρέτησε φιλικά και θερμά τον Δημήτρη Καμμένο και τον αγκάλιασε από τον ώμο.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα