«Δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός» – Αδερφή δολοφονημένου από τη χούντα δίνει συνέντευξη στο Κατειλημμένο Πολυτεχνείο (Βίντεο)

Τα άτομα που πλαισιώνουν την κατάληψη του Πολυτεχνείου από χθες, Τετάρτη(16/11), αναφέρουν με ανάρτησή τους στο Athens Indymedia πως ο χώρος του Πανεπιστημίου είναι ανοιχτός και μπορεί οποιοσδήποτε να προσέλθει, πέραν αυτών που ανήκουν σε κόμματα.

Η κατάληψη Πολυτεχνείου, αναφέρει μάλιστα πως γίνονται κανονικά οι καταθέσεις στεφάνων, ενώ τα άτομα προχώρησαν και σε συνέντευξη με αδερφή δολοφονημένου από τη χούντα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Σήμερα όπως και εχθές γίνεται συνεχής επίσκεψη στην μνήμη των δολοφονημένων μέσα στο κατειλημμένο πολυτεχνείο. Για μας είναι αυτονόητο, δεν αποκλείσαμε κανέναν από τον χώρο του πολυτεχνείου πέρα από τους κομματικούς θεσμούς. Παρ’ όλα αυτά λόγω της διάχυτης αρνητικής προπαγάνδας και διαστρέβλωσης των χαρακτηριστικών της κατάληψης οφείλουμε να καταθέσουμε υλικό.

Θα ακολουθήσουν βίντεο με συνέντευξη συγγενών δολοφονημένων αγωνιστών απαντώντας στην προπαγάνδα που δεχόμαστε καθώς και από την κατάθεση στεφάνων από πλήθος κόσμου

Παρακρατικοί είναι οι κομματικοί στρατοί και οι καθεστωτικοί μηχανισμοί.

Η παρούσα φωτογραφία είναι από την αδερφή του δολοφονημένου από την χούντα Έλη Παναγιώτη η οποία μας παραχώρησε συνέντευξη που θα δημοσιευτεί σύντομα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα