Δεν παραδίδει την αντιπροεδρία της Βουλής ο Δ.Καμμένος!

Ο Δημήτρης Καμμένος θεωρεί ότι η αντιπροεδρία της Βουλής είναι «κτήμα» του και παρότι ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα με τη στήριξη της οποίας εξελέγη στη θέση, επιμένει να τη διατηρεί.

«Δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία», ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ο Δημήτρης Καμμένος, απαντώντας στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, που ζήτησε την παραίτησή του από την αντιπροεδρία του κοινοβουλίου, προκειμένου «να μην επιβαρύνει το Σώμα».

Όταν μάλιστα κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί δεν παραιτείται από τη θέση, σχολίασε πως «σέβομαι αφάνταστα τον ΠτΒ, παρά το ότι έχουμε άπειρες διαφορές. Δεν θα παραδώσω την αντιπροεδρία. Με διέγραψαν γιατί ψήφισα κατά συνείδηση να μη στείλω τον Κοτζιά στις Πρέσπες. Θέλω να δω ποιος θα γράψει την πρόταση μομφής, πώς θα την τεκμηριώσουν και πώς θα το χειριστούν πολιτικά. Δεν μπορούν να περιμένουν να πάω με το κοπάδι. Όλοι πρέπει να πειθαρχούμε στη συνείδησή μας».

«Δεν θα μπορούσα να αποστατήσω από τη συνείδησή μου και την εντιμότητα που με διακρίνει», σχολίασε, τέλος, τα σενάρια περί αποστασίας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα